"Een Match naar verwachting"

Metaal

AQ-Match is een technisch specialist op het gebied van metaal en werktuigbouwkunde. Wij staan voor kwaliteit en vakmanschap. Om deze specialist te kunnen zijn en blijven is het belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. AQ-Match doet dit door in- en externe personeel opleidingen en cursussen aan te bieden, regelmatig projecten te bezoeken en periodiek zelf meelopen bij onze klant.

Aditech lasser

AQ-Match heeft vaklieden van verschillende niveau’s beschikbaar, van LBO tot HBO geschoold personeel.

  • Voor winnaars in de metaal en/of zwaardere constructie kunnen wij je voorzien in de voldende functies: constructiebankwerkers, lasser/samensteller, werkplaatsmedewerker, slijpers, pijpfitters, ijzerwerkers enz.
  • Eén van onze winnaars in de maritime of scheepsbouw sector nodig? Dan kunnen wij je helpen met functies zoals: ijzerwerkers, pijpfitters, pijplasser, lassers, inbouwfitter, plaatwerker, voorman enz.
  • Voor in de petrochemie hebben wij flensmonteurs, pijpfitters, sleutelaars, Tig lassers, constructiemonteurs enz.
  • De functies die wij kunnen vervullen in de machinebouw zijn bijvoorbeeld: werkplaatsmedewerker, assemblage monteur, machinebouwer, constructeur enz.
  • AQ-Match voorziet ook functies op HBO niveau zoals: lead engineer, constructeur, planner, werkvoorbereider, tekenaar, project engineer enz.

AQ-Match voorziet al hun medewerkers van werkkleding en de benodigde pbm’s.

Wij gaan graag voor je aan de slag, dus neem snel contact met ons op.

Omhoog