"Een Match naar verwachting"

Over AQ-Match

AQ-Match is een specialistisch uitzendbureau in techniek, dat garant staat voor topkwaliteit voor werkzoekenden en opdrachtgevers die vacatures in de techniek zoeken of willen uitzetten. Doordat kwaliteit en service bij ons hoog in het vaandel staan, kunnen wij ons al jarenlang rekenen tot de top van leveranciers in technisch personeel.

VACATURES IN DIVERSE TECHNISCHE VAKGEBIEDEN

Als uitzendbureau in techniek vindt u bij ons onder andere vacatures in elektrotechniek, installatietechniek en vacatures in metaalbewerking (mechanical). Waar u ook naar op zoek bent, AQ-Match zorgt voor de perfecte match tussen werkzoekende en opdrachtgever. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, opleiden van technisch personeel en nog veel meer!

Wij zijn aangesloten bij de NBBU en wij zijn NEN4400-1 gecertificeerd. Tevens beschikken onze monteurs over een VCA certificaat, hebben zij een VOG verklaring en zijn zij NEN3140 gecertificeerd.

PRODUCTIVITEIT

Onze mensen zijn via een actief bewustwordings- programma doordrongen van het belang van hoge productiviteit volgens de AQ-Match kwaliteitsnorm. Uw projecten zullen mede hierdoor soepel verlopen en op tijd klaar zijn.

EIGEN MENSEN

Met een vaste poule en een flexibele schil van monteurs kan AQ-Match de juiste match maken. Deze mensen zijn gewend om zich snel en goed aan te passen aan een nieuwe werkomgeving en ook dit verhoogt de productiviteit.

HSTR SELECTIEMODEL

Wij hanteren een strenge en uitgebreide selectie. Via een zelf ontwikkeld model en interviewtechnieken als STAR, met testmodules van onder andere SHL en het checken van minimaal 2 referenties, krijgen wij een goed inzicht in de mensen die voor ons willen werken.

TEVREDENHEIDSGARANTIE

Wij geven garantie op kwaliteit! Blijkt binnen de eerste twee werkdagen, dat het door ons ingezette personeel niet aan de eisen van de aanvraag voldoet, dan factureren wij niets voor de gewerkte uren. Bovendien zorgen wij in z'n uitzonderlijk geval binnen redelijke termijn voor vervangend personeel, dat wel aan uw eisen voldoet.

Omhoog